Om velforeningen

Solli er et boligfelt mellom Larvik og Stavern. Området ligger mellom Jordet og Holmejordet. Området ligger idyllisk til med kort vei til skole, barnehage, badestrand, nærbutikk, kollektivtransport, Stavern og Larvik.

Hoveddelen av boligområdet ligger på grunden til det som før var gården til Erling Sollie. Rett etter 2000 startet utbyggingen av det som nå er et boligfelt med ca 50 boenheter. I nord ligger Lysheim barnehage som før var Jordet skole og i sør ligger Solliveien med eldre bebyggelse.

Solli velforening er etablert i 2011. Velforeningen sørger for at beboerne har et felles talerør mot kommune og andre. Det er 2 boligbyggerlag på området også. 

Velforeningens viktigste oppgave er å organisere arbeid på fellesområdet, og organisere arrangementer ved jul og sommer. De siste årene har velforeningen vært et aktivt talerør mot Larvik kommune ifm utbygging, anleggelse av fortau og skolebruksplanen.

Medlemsskap i velforeningen koster pt 300 kr pr år og faktureres i januar. Alle nye beboere på feltet får info om medlemsskap.